Jdi na obsah Jdi na menu
 

Odznak TŘEBÍČ PATRIOT

Spolek za starou Třebíč nechal vyrazit na návrh Martina Herzána a 1. července 2022 představuje tento odznak.

Jde o odznak s nápisem TŘEBÍČ PATRIOT a starým znakem města Třebíče, který je ozdobnějším a má nad sebou písmeno T.

Odznak je ražen z mosazi, barvy jsou smaltované a jeho průměr je vskutku impozantní - 37 mm.

Jak autor odznaku říká: ,,Chyběl mi v Třebíči nějaký hmatatelný a hodnotný symbol, kterým člověk může veřejně vyjádřit svoji sounáležitost s Třebíčí a dát najevo, že je patriot tohoto města. Tento odznak je možno nosit na oděvu a je dost veliký na to, aby byl rozpoznatelný a čitelný i na větší vzdálenost. Je to i krásná sběratelská záležitost, která je za běžných okolností nezničitelná."

Po počinu z roku 2021, kdy jsme na návrh Martina Herzána vydali 0 Eurobankovku Třebíče je tento odznak z roku 2022 dalším krásným počinem.

Mimo odznaku bylo vyrobeno v tomto duchu i několik ,,řádových hvězd,, z pravého masivního stříbra.

 

Pro případné zájemce:

Odznak se neprodává v žádné prodejně, je pouze na objednání u Spolku za Starou Třebíč a to skrze email:  stara.trebic@email.cz 

Cena odznaku 75 Kč za kus a platí se předem na účet spolu s doporučeným poštovným a balným, které činí pro jakýkoliv počet kusů v jedné zásilce 69 Kč.

Peníze lze poslat na bankovní účet 153582419 / 0300 a do vzkazu pro přímce platby je potřeba napsat své jméno a příjmení.

Na email:  stara.trebic@email.cz  je potřeba napsat kolik kusů jste objednali a na jakou adresu mají být odznaky zaslány. 

Jakmile budou peníze za objednaný počet odznaků a jedno poštovné (na jednu adresu) připsány na účet a na emailu bude od Vás na emailu jasný vzkaz kolik kusů a na jakou adresu (včetně jména a příjmení) zaslat, budou Vám odznaky odeslány doporučenou poštou. Přes letní měsíce může odeslání trvat trochu déle.

Pozor - dobírkou neposíláme, do zahraničí také neposíláme.  Posíláme opravdu až po obdržení objednávky a úhradě částky za odznak a poštovné. Prosíme, přečtěte si to ještě jednou, pomalu a pozorně, ať se předejde nedorozuměním.

Pro Třebíčáky žijící v ,,exilu,, v Praze nabízíme možnost výjimečně převzít osobně bez poštovného v pracovní dny na Olšanské ulici v Praze. Po předchozí domluvě na emailu:  stara.trebic@email.cz

Za složitější postup se omlouváme, ale po zkušenostech už opravdu nechceme nabízet skrze jakékoliv prostředníky v obchodní síti, ač by vůči zájemcům bylo nejlogičtější si pro odznak někam v Třebíči do prodejny přijít a koupit jej tam bez poštovného. Chápeme, ale už odmítáme. Stejně jako se kvůli každému odznaku nechat nahánět pro osobní předání po celé Třebíči. Máme své zaměstnání, rodiny, povinnosti. Proto pouze poštou po řádném objednání a úhradě.

 

Náhledy fotografií ze složky Odznak TŘEBÍČ PATRIOT